Vores behandlere

Se her hvem vi er, og hvad vi tilbyder.


9 individuelle behandlere, der tilbyder deres kompetencer med massage, omniterapi, psykologhjælp, reiki healing, kranio-sakral terapi, clairvoyance, naturlig hormonterapi, lydhealing og kinesiologi.

                 ___________________

Lene Anine Krogh

Kinesiologi, reiki, TCM

Kroppen ved godt hvordan den skal hele sig selv, men vi når vi går med ubalancer gennem længere tid, har kroppen brug for hjælp til at finde tilbage på sporet. Behandlingerne kan hjælpe med smerter, allergier, stress, dårligt humør, hormonelle ubalancer, etc.


Jeg gør brug af teknikker fra akkupressur, kinesiologi, Qi Gong, Reiki og Yoga for at få dine energisystemer til at kommunikere sammen, og få energierne til at flyde frit. Det foregår ved at massere, stryge, banke let og holde på f.eks. meridianbanernes punkter for at koble dem sammen.

Teknikkerne er utroligt nænsomme, og behandlingerne foregår fuldt påklædt.www.elementalhealth.dk  -  info@elementalhealth.dk   -  Tlf 20 66 11 65

                 ___________________

James Hunt

Kropsterapi, massage og KST

Jeg er behandler og yogalærer, og tilbyder kropsterapi, massage og KST

Jeg er uddannet bygningsingeniør, men har de seneste 13 år uddannet mig til mindfulness, yoga instruktør, og behandler. Jeg har været i mesterlære som traumeterapeut, samt taget mange kurser alle rettet mod, at oparbejde evnen til at skabe et godt liv, og være nærværende og åben overfor hvad livet byder på sin vej. Kort sagt være nysgerrig i “kunsten at leve”Jeg arbejder i dag udelukkende med udvikling af trivsel for private og organisationer, herunder med stresshåndtering, terapeutisk massage, kranio-sakral terapi, søvn udredning, meditation og yoga.


Læs mere på min hjemmeside, eller kontakt mig på e-mail eller telefon

https://www.jameshunt.dk/ - James@JamesHunt.dk - Tlf. 42 53 11 04

                 ___________________

Vitha Weitemeyer

Psykoterapi ved autoriseret psykolog

Forandring begynder med accept!

Har du brug for hjælp til dit parforhold, dit kærlighedsliv, dit selvværd, dit følelsesliv, en livskrise, dit arbejdsliv eller udfordringer med din identitet? Så kan du få hjælp af forfatteren til ‘Forelsket i en drøm - når kærlighed bliver til besættelse‘ til at rumme din livssituation som den er, inden du træffer dine valg.

I individuel terapi og parterapi får du plads til at finde tilbage til dig selv. Du får mod til at stå ved din egen virkelighed.


Jeg bruger elementer fra mindfulness, gestaltterapi, systemisk terapi, kunstterapi, transaktionsanalyse, Gensidig Terapi, ikke-voldelig kommunikation, Bodynamic terapi, SE-metoden, Imagoterapi, Byron Katie´s “The work” og ikke mindst familieopstillinger i mit psykoterapeutiske arbejde.


www.vithaweitemeyer.dk    -   Tlf. 60 77 38 14

                 ___________________

Marianne Ebert-Jensen

Healingmassage - facelifting - organ-terapi

Kunne du tænke dig at have mere energi, sige farvel til tunge følelser, der ligger gemt i kroppens mange lag af hukommelse - bl.a. i organerne? Og ønsker du at blive bevidst om, hvad, der holder dig tilbage og hvad der får dig videre på din livsrejse?

Min intension er at støtte dig i, at du træder tydeligt frem i livet og oplever, hvordan din kærlighed til dig selv vokser, så du formår at omfavne dine tunge følelser - og dermed kærligt slipper dem fri. Jeg giver en blid og dybdegående behandling. Jeg lytter intuitivt og fokuserer på at øge energi-flowet i din krop - med hjælp fra en række massageteknikker.
Jeg er forhandler af Juiceplus+, som er kapsler med 30 forskellige slags juicede og tørrede grønt, frugt og bær. Juiceplus+ har bl.a. hjulpet mig med at få balance i mit mave-tarmsystem igen, efter hormonbehandling af brystkræft.


www.spirithealing.dk   -  marianne-ebert-jensen.juiceplus.com   -   Tlf: 28 72 19 90

                 ___________________

Mia Groot Stub

Manifestation og Clairvoyance

Jeg har 1:1 klienter klienter indenfor manifestation og clairvoyance.
Jeg afholder kurser indenfor samme - og podcaster på Manifest for Life (Podimo, Spotify og Apple). Derudover tilbyder jeg onlinekurser indenfor manifestation.
Jeg er uddannet clairvoyant medium i 2006, og har arbejdet med clairvoyance klienter lige siden. Derudover arbejder jeg med manifestation, som jeg har brugt aktivt i mit eget liv siden 2011.

Jeg glæder mig til at lære dig at kende, og til at byde dig velkommen hos mig.
www.heartbusinessacademy.dk    -    mia@heartbusinessacademy.dk

                 ___________________

Gitte Gladding

Omniterapi og respondhealing

Omniterapi er en kropsterapeutisk behandling, som består af en blanding af berøring, bevægelse, åndedræt og samtale. Når du får forbindelse til din krop vil det hjælpe dig til at finde balance og styrke til at skabe den forandring , du ønsker.

Tre gode grunde til at få omniterapi behandling:

• Du møder de samme problemer igen og igen – en situation bliver i lidt forandret form, ved med at opstå i dit liv

• Du er omgivet af eller flere smertefulde og udfordrende relationer til mennesker

• Du har ubehag eller smerter i kroppen – du ved ikke, hvorfor de hele tiden opstår, og det er vanskeligt at slippe af med dem


Gittes Omniterapi Facebook side    -    Tlf. 23 30 20 79

                 ___________________

Kimie Machold

Naturlig Hormonterapi - Massage - Afspænding - Smertelindring

Professionel og empatisk behandling af krop og sind.


Hormonterapi; forkonsultation, spyttest og hovedkonsultation.


Dybdeafspændende helkropsbehandling; her tages der hensyn til kroppens naturlige energistrømme. Massageteknikkerne foregår i en bestemt rækkefølge, for at skabe større helhed og balance. Behandlingen hjælper dig med at føle mere ro og balance både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt

Endvidere tilbydes dybdemassage og gravid massage.

Kimie er også yogalærer og tilbyder gigthold i yogasalen hver onsdag kl. 11.00 - 12.30 ved gigtskolen.dk


www.kropogbalance.dk - Kropogbalance@gmail.com - tlf: 26 12 99 69

Christin Bjergbakke

Reikimaster, chakrahealing, meditation

Christin er spirituelt medium, reikimester og regressionsterapeut, og har flyttet både privat og klinik til Gilleleje efter at have arbejdet mange år i København. En stor del af Christins arbejde handler om at hjælpe klienter med at få mere ro, overskud og glæde i deres liv.


Hos Christin kan du booke reikisessions, regressionsterapi og sjælscoaching.

Derudover tilbyder Christin guidede meditationer månedligt i lokalerne.


www.energy-healing.dk     christin@energy-healing.dk   -  tlf:  25 48 87 18

Søster Christensen-Svenden

Lyd-Healer, Reiki-Healer, Sjælesørger, Coach og Sygeplejerske

Stemmen er vores kanal ud i verden.
Vores fysiologi og psykologi hænger sammen med den lyd, som kommer ud af vores mund. Stemmen er personlig og arbejdet med den kan forløse og frisætte energi.

Energi-arbejdet kan lindre fysiske som psykiske symptomer, smerter, uro, angst, depression, stress, tankemylder, ubalancer i kroppen.

Jeg er uddannet sygeplejerske, behandler som Stemme-Navigator, Lyd-Healer, Reiki-Healer, Sjælesørger, Coach.

Søsters Hus   info@sostershus.dk   -  tlf:  22 83 10 13