Foredrag om Hypnose


Jesper fra 'jegvilgerne.dk' holder foredrag onsdag d. 30.3.2022 kl. 18.30 - 20.00 


Hvad er hypnose?
Hvordan virker det?
Hvordan du selv kan anvende hypnose til dit eget følelsesmæssige selvbillede.

Oplev nogle hypnotiske fænomener på egen krop og få viden om hypnosens forhistorie, hvordan den fungerer og til hvilke formål hypnose er gavnlig.
Lær også de grundlæggende elementer i selvhypnose, som du kan anvende til at bringe dig nærmere dit ønskede mål.

Det foregår i Mandalaliving.dk, Yogacenter og Behandlerhus, Gilleleje Hovedgade 19, 3250 Gilleleje.


Gratis entre, men tilmelding nødvendig til jesper@jegvilgerne.dk
Læs eventuelt mere om foredraget på www.jegvilgerne.dk
Vel mødt til en sjov, inspirerende og informativ oplevelse

Introduktion til Familieopstilling


Vitha holder oplæg om Familieopstilling lørdag d. 2.4.2022 kl. 14.00 - 17.00

Måske har du hørt om familieopstilling. Er du nysgerrig på, hvad det er, og hvad det kan bruges til?

Oplev en introduktion til den på én gang kraftfulde og blide terapeutiske metode til at løsne familiebåndenes knuder. Det foregår i yogarummet i Mandala Living, Gilleleje Hovedgade 19.

Pris: 50 kr (til dækning af leje af lokalerne)

Oplægsholder: Psykolog Vitha Weitemeyer. Jeg er privatpraktiserende og har desuden en uddannelse i familieopstilling. Du kan læse om mig på min hjemmeside: https://vithaweitemeyer.dk/om-vitha/


Indhold:

Jeg afholder en tre-timers introduktion, hvor jeg fortæller lidt om metoden og derpå demonstrerer den ved hjælp af de tilstedeværende. Hvis man ønsker at være observatør uden at være med i en opstilling, vil det selvfølgelig blive respekteret.

Efter en kort, praktisk introduktion arbejder jeg med en frivillig fokusperson fra publikum. Eftersom det er en demonstrationsworkshop, er det ikke formålet at gennemføre en dybtgående terapeutisk proces. Derfor vil klienten ikke blive bedt om at tage et problem op, men blot fortælle, hvordan opvækstfamilien så ud. Derpå vælger klienten repræsentanter for den enkelte familiemedlemmer blandt publikum. De stilles op i rummet, og klienten bliver nu tilskuer til den undersøgelse af familiesystemet, som facilitatoren foretager under løbende kontakt med klienten. De personer blandt publikum, som ikke deltager i selve opstillingen, har en vigtig rolle som observatører og vidner til processen. Jeg guider hele forløbet fra start til slut.

Hvis der er tid, vil der desuden være en guidet slægts-meditation.


Baggrund:

Familieopstilling er oprindeligt udviklet af den tyske familieterapeut Bert Hellinger, og metoden har vundet stor udbredelse i Tyskland, men også internationalt. Der findes omfattende litteratur om metoden på tysk og engelsk, herunder Bert Hellinger: Kærlighedens skjulte symmetri, 1998.

Forløb til efteråret:

Hvis der er interesse for det, vil jeg i efteråret 2022 stå for et forløb med familieopstilling, hvor der bliver mulighed for at arbejde med personlige temaer. Forløbet vil foregå over fire eftermiddage á fire timer med en gruppe på max otte personer.

Tilmelding: Du tilmelder dig introen den 2. april ved at skrive til vithaw@gmail.com